Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

So Black - The MAC edition.

Ως γνωστή MACaholic, αποφάσισα να δημιουργήσω μία κατηγορία ποστ -όπως τα empies ή τα favorites- που θα αναφέρεται στη MAC.
Μεταξύ μας τώρα, όλοι είμαστε macaholics. Έλα πείτε το, περιμένω λίγο....
Οκ. Ξεκινάμε

Στο σημερινό ποστ, θα μιλήσω για τρία πράγματα -δυστυχώς τα δύο limited edition-. Το πρώτο είχε αγοραστεί κανονικά όταν κυκλοφόρησε και τα άλλα δύο τα αγόρασα από ένα μπαζαρ της estee lauder από το factory outlet του Φαλήρου.
Πρόκειται για το pigment "Black Poodle" και το κραγιόν "Boyfriend Stealer" της Veronica από τη συλλογή "Archie's Girls" και το μανό Nocturnelle από τη συλλογή "Style Black" στην οποία ήταν repromoted.
Ξέρω θα μου πείτε, τι να τα κάνουμε που είναι LE, αλλα βρίσκω πολύ συχνά πράγματα από αυτες τις 2 συλλογές γιατί μάλλον ήταν πολύ ιδιαίτερα για αρκετές από μας και ξέμειναν.
Το pigment το πήρα 9 ευρώ και το μανό 6 από το μπαζαρ, ενώ το κραγιόν 20 ευρώ.

Αρχικά, το pigment, είναι ένα καταπληκτικό μαύρο χρώμα με μωβ υποτόνους και μωβ shimmer, τα οποία όταν η σκιά φορεθεί με στεγνό πινέλο είναι τόσο απαρατήρητα, όσο το wolf of wall street στα oscars.
Βρεγμένο όμως, δίνει το πιο τέλειο μεταλλικό μωβ αποτέλεσμα, αρκετά μωβ για να είναι ενδιαφέρον, και αρκετά μαύρο για να είναι ιδανικό eye liner για τις φορές που απαιτούν κάτι πιο ιδιαίτερο και ενδιαφέρον. Σε φυσικό φως φαίνεται κάπως έτσι
(αριστερά βρεγμένο-δεξιά στεγνό)

Ύστερα, η δεύτερη αγορά μου ήταν το μανό nocturnelle, ένα καταπληκτικό κρεμώδες μαύρο, του οποίου το τελείωμα λέει πως έιναι frost αλλά εγώ θα το χαρακτήριζα cream, όπως και το ίδιο το site της mac. Είναι opaque με το δεύτερο πέρασμα, πολύ γυαλιστερό και πολύ chic αν φορεθεί σε μέτρια προς κοντά νύχια, ώστε να μη μοιάζετε με τη φούρκα, ή τη Lorde αντίστοιχα. Πάλι σε φυσικό φως είναι έτσι:



Τέλος, το κραγιόν είναι ένα από τα αγαπημένα μου, και είναι ένα ψυχρό χρώμα, που θα το παρομοίαζα με σιρόπι από blackberries (τι intellectuel θεέ μου) με cremesheen τελείωμα, που δυστυχώς θέλει αρκετά περάσματα για να δείξει ακριβώς το χρώμα του και όχι ένα ημιδιάφανο glossy χρώμα. Σε φυσικό φως χωρίς να έχω αποχρωματίσει τα χείλη με κονσίλερ:



Πόσο αδικείται που δεν είναι matte

Αυτάααααα,
θα αγοράζατε κάποιο από αυτά? ε? ε?


2 σχόλια:

  1. Το κραγιόν τέλειο! Ντάξει πολύ σκούρα για τα γούστα μου αλλά όλα σου πάνε τέλεια. Φωνάζουν Αναστασία (στάσου, μύγδαλα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχ όντως. Μόνο να έβλεπες όμως τα κόκκινα της συλλογής, μόνο!

      Διαγραφή