Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

La Roche-Posay!

Αναμφίβολα μια απο τις αγαπημένες μου μάρκες εδώ και χρόνια, η La roche posay και συγκεκριμένα η σειρά της effaclar ειναι ο,τι ακριβώς χρειάζεται μια κοπέλα σε νεαρή ηλικία με λιπαρό δέρμα και τάση για ακμή.
Για μένα δύο από τα προϊόντα της είναι τα προϊόντα που δεν θα άλλαζα με τίποτα και ποτέ.
Αυτα είναι το καθαριστικό προσώπου "Purifying Foaming Gel for oily sensitive skin" και η κρέμα προσώπου "effaclar mat".

Αρχικά, το καθαριστικό προσώπου έχει ήπια μορφή και δεν "κακοποιεί" τα ευαίσθητα δέρματα. Μου αρέσει που αφήνει το δέρμα ελάχιστα ξηρό καθώς έχει απομακρύνει όλη τη λιπαρότητα και το έχει καθαρίσει σε βάθος. Με μία ενυδατική μετά το δέρμα είναι σαν καινούριο!
Κάνει πλούσιο αφρό ενώ δεν έχει σαπούνι και έχει ουδέτερο pH. Το τέλειο είναι πως λειτουργεί και ως ντεμακιγιάζ παρόλο που δεν το αναφέρει, αλλα καλό θα ήταν να έχετε καθαρίσει από πριν επίμονο μακιγιάζ όπως η μάσκαρα και το κραγιόν. Αν όμως γυρίσετε βράδυ σπίτι σας πτώμα, είναι ιδανικό για καθαρισμό και ντεμακιγιαζ μαζί! Κυκλοφορεί σε τρία μεγέθη, εγώ παίρνω πάντα το μεγαλύτερο γιατι είναι πιο οικονομικό και έρχεται σε μπουκάλι με αντλία, οπότε είναι τρομερά εύχρηστο.



Η κρέμα τώρα έχει κάτι το καταπληκτικό. Συνδιάζει 3 λειτουργίες σε μία!
Είναι παράλληλα μια ενυδατική κρέμα που μπορείτε να φοράτε το πρωί (εγώ προτιμώ μια πιο "λιπαρή" για το βράδυ για βαθύτερη ενυδάτωση), κάνει το πρόσωπό σας ΕΝΤΕΛΩΣ ματ, και είναι το καταλληλότερο primer για το μακιγιαζ.
Όλα αυτα στην τιμή των 15 ευρω. Pretty cool huh?












Εσείς χρησιμοποιείτε La Roche-Posay?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου