Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Shine bright like a!! The MAC Edition.

Nταξει είμαι επισήμως γαϊδάρα, έχω να γράψω 3 βδομάδες +. Αλλα! Ετοίμασα κάτι σπέσιαλ καλοκαιρινό.
Θέμα μου σήμερα είναι οι καλοκαιρινές γυαλάδες που τρελαίνομαι να βλέπω σε μαυρισμένες επιδερμίδες.

Με αφορμή τις καινούριες συσκευασίες της mineralize σειράς της Mac, αποφάσισα να αλλάξω highlighter, καθώς το Pearl που είχα από τη σειρά Cream Colour Base δεν με εξυπηρετεί για καλοκαίρι, γιατί είναι σε κρεμώδη μορφή, και όπου κι αν πάω πρέπει να βρίσκω ψυγείο να το βάλω. Γίνεται σχεδόν νερό :(.
Γι αυτό βρήκα μία υπέροχη πούδρα με αρκετή γυάλιση, που σε μέτρια ποσότητα σε μαυρισμένο δέρμα, ή σε μία πολύ μικρή το χειμώνα, δίνει εντυπωσιακή λάμψη για πρωί ή βράδυ.
Η πούδρα σε φως ημέρας.


Σε μαυρισμένο δέρμα. (Nw 25) η πούδρα και το κραγιόν.
 Έχει αρκετό shimmer και όχι το ενοχλητικό glitter, και αυτο που με εντυπωσιάζει είναι πως παρόλο που έχει ένα μπρούτζινο χρώμα με χρυσά νερά (μιλάω σα τον Βιζυηνό τώρα) αν απλωθεί πολύ με ένα χοντρό πινέλο, μένει σαν διάφανο shimmer και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα!!

Να μην πω για τις καινούριες συσκευασίες που είναι καταπληκτικές, καθώς αντί για κουμπί έχουν μαγνήτη και δεν πρόκειται να ανοίξουν πουθενά και για κανένα λόγο και να τα κάνουν όλα χάλια.

Η πούδρα κοστίζει 29,50 χωρίς την έκπτωση και έχει πολύ καλή τιμή, αν σκεφτεί κανείς οτι στην ποσότητα που δίνεται, σε κανονική πούδρα εγώ θέλω 6 μήνες για να την τελειώσω και σκεφτείτε οτι αυτή είναι highlighter και δε θα χρησιμοποιούμε ούτε το 1/6 της ποσότητας που θα βάζαμε για πούδρα. (με απλά μαθηματικά θα πάρω πτυχίο και ακόμα θα την έχω)


Το δεύτερο πράγμα που αγόρασα, είναι ένα κραγιόν, καθόλου δημοφιλές δυστυχώς,  που έχει το χρώμα του ροζ χρυσού (πάλι Βιζυηνός) στο κουτί, και μόλις απλωθεί, δίνει λάμψη και ενυδάτωση στα χείλη χωρίς να τους δίνει ιδιαίτερο χρώμα. Θα το χαρακτήριζα nude με shimmer.
To κραγιόν σε φως ημέρας.

Είναι από τη σειρά Glaze αν και πολλοί λένε πως η σύστασή του θυμίζει Frost. Ο,τι και να είναι εγώ το λάτρεψα για πρωινό μακιγιάζ με απλή μαύρη μάσκαρα, ή για βραδυνό με καφέ/μπρονζέ smokey.
Κοστίζει 18,50 χωρίς την έκπτωση.


Περιμένω να έρθουν ή πούδρα Mineralize Skinfinish Natural Medium Dark και η Pro sculpting Cream στο χρώμα Coffee Walnut για κοντουρ, για να σας πω εντυπώσεις!
Εσείς τι πήρατε μέχρι τώρα στις εκπτώσεις ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου