Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Αγαπημένα Ιουνίου!!

Ο Ιούνιος πέρασε χωρίς να το καταλάβω, και από κει που την 1η Ιουνίου ήμουν κατίμαυρη σαν την Τσίλα, έφτασα να κάνω το πρώτο μου μπάνιο στις 31 του μήνα. Δεν πτοήθηκα όμως, φρόντισα να χαλάσω όλα μου τα λεφτά σε καλλιντικά και προϊόντα περιποίησης, για να κάνω την εξεταστική όσο πιο ανώδυνη γίνεται. Γι αυτά τα προϊόντα που αγόρασα και λάτρεψα λοιπόν θα σας μιλήσω σε αυτό το ποστ, καθώς και για άλλα που είχα κρυμμένα και ανακάλυψα ξανά φέτος.

Τα χρώματα του Κορρέ είναι το Violet 74 και το Pastel lemon 34. 

Δέρμα!

Το βασικότερο αυτους τους μήνες είναι η αντηλιακή προστασία, αν δεν θέλετε να σας λένε "κάτσε γιαγιούλα" στα 35 σας,  επέλεξα λοιπόν για το πρόσωπο το αντηλιακό της apivita με θαλάσσια λεβάντα και πρόπολη, (όπου θαλάσσια λεβάντα ένα λουλουδάκι που φυτρώνει στα βράχια δίπλα στη θάλασσα και έχει το χρώμα της λεβάντας και όχι κάποιο είδος θαλάσσιου φυτού όπως τα φύκια) και με χρώμα και είμαι αρκετά ευχαριστημένη καθώς έχει αρκετή κάλυψη ώστε να το φοράω και στις βόλτες εκτός παραλίας σαν μέικαπ αλλά είναι και ελαφρύ ώστε να μη γελάνε μαζί μου και τα περιστέρια.

Για το σώμα, επέλεξα το διάφανο αντηλιακό σώματος "Καρυδιά και Καρύδα" από τον Κορρέ με Spf 20, καθώς δε με λες και αγγλάκι, του οποίου η προστασία είναι ικανοποιητική, και με τρελαίνει το γεγονός πως είναι τελείως διάφανο, και πολύ δροσιστικό μόλις το ψεκάσεις πάνω σου
Βέβαια μέχρι ώρας βουτάω από την ξαδέρφη μου το αντηλιακό λάδι της nuxe  για πρόσωπο και σώμα με Spf 10, γιατί βιάζομαι να πάρω χρώμα. Το συγκεκριμένο είναι καταπληκτικό γιατι μαυρίζεις με τρομερή ταχύτητα και δεν καίγεσαι, παρόλο που ο δείκτης είναι αρκετά χαμηλός. Δε το συνιστώ εννοείται για κοπέλες με πιο ανοιχτή επιδερμίδα από μένα (στη mac είμαι nw 20).

Στην ίδια κατηγορία του μαυρίσματος, βάζω και το body scrub καρπούζι που πήρα από τον Κορρέ, καθώς ποια δε θέλει ένα ομοιόμορφο μαύρισμα σε ένα απαλό δέρμα? Καθώς λοιπόν η ζέστη, το εκτεθειμένο δέρμα, το αλάτι και ο ήλιος αγριεύουν το δέρμα, αυτό σας απαλλάσσει από τα νεκρά κύτταρα ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα με τη σύνθεσή του. Καλοκαιρινό Must!

Τέλος για το πρόσωπο μου, χρησιμοποιώ την μάσκα της apivita με πράσινη άργυλο για να καθαρίσω τους πόρους από το καυσαέριο και τα διάφορα που μου αφήνει αυτή η υπέροχη (μη πω τίποτα) καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, και ύστερα για να ενυδατώσω ξανά την επιδερμίδα, χρησιμοποιώ τη μάσκα πάλι απο την apivita, με θαλασσια λεβάντα.
Μη ξεχνάτε πως οι συνθήκες του καλοκαιριού είναι το ίδιο ακραίες και επικίνδυνες για το δέρμα με του χειμώνα, γι αυτο μην αμελείτε την περιποίησή του.

Καλλιντικά!

Ως γνωστό junkie, δε μπόρεσα να αντισταθώ σε όλα αυτα τα καλοκαιρινά χρώματα που έβλεπα γύρω μου, γι αυτό και αγόρασα αρκετά είτε σε μανό είτε σε κραγιόν

Από μανό, τα αγαπημένα μου γι αυτό το καλοκαίρι είναι σχεδόν όλα τα χρώματα του Κορρέ!
Βγάζει πολύ ιδιαίτερα χρώματα που δε θα τα βρείτε σε καμία άλλη εταιρία και ταυτόχρονα η σύνθεσή τους δίνει διάρκεια στο χρώμα χωρίς να ξεφλουδίζει μετά τη 2η μερα. Δε θα μπορούσα βέβαια να παραλείψω και το αγαπημένο μου μανό της Tommy G no29 το οποίο βέβαια επειδή μοιάζει αρκετά με το pastel mint του Κορρε μόλις το τελειώσω θα προτιμήσω το 2ο κυρίως λόγω της αρκετά καλύτερης σύνθεσής του.

Δε θα μπορούσα να μην αγοράσω άλλο ένα Mac κραγιόν, και γι αυτό πήρα το All Fired Up απο την καινούρια σειρά Retro Matte. Θα πώ απλά, είμαι κατενθουσιασμένη, πάρτε το!
Είναι ένα πολύ ζεστό φούξια που αν δεν το δεις δίπλα σε κανονικό κόκκινο, μπορείς να το πεις και κόκκινο από σπόντα.
Κάτω από led φως
Είναι άκρως καλοκαιρινό και τέλειο είτε για πρωί για μια βόλτα, είτε για βράδυ για μια έξοδο.
Φορεμένο σε φως ημέρας
 Τέλος, το instyle είχε δώρο μια μινιατούρα μάσκαρα της Helena Rubinstein η οποία ανακάλυψα πως εκτός από υπέροχη συσκευασία, έκανε τις βλεφαρίδες μου τεράστιες. Σίγουρα θα την αγοράσω σε κανονικό μέγεθος καθώς η τωρινή μου burberry αποφάσισε πως δεν άντεχε άλλο τη ζέστη και παρέδωσε.


Είπα αρκετά πολλά, αλλα νομίζω αντισταθμίζουν το γεγονός πως έχω καιρό να γράψω. Τι από αυτά έχετε? Και τι σας έπεισα να αγοράσετε? :Ρ



6 σχόλια:

  1. Επιτέλους λύθηκε το μυστήριο της θαλάσσιας λεβάντας. Αυτή τη μάσκα τη ΛΑΤΡΕΥΩ. Επίσης το "Καρυδιά και Καρύδα" ακούγεται ή εξαιρετικά γελοίο, ή εξαιρετικά πρόστυχο, δεν έχω ιδέα τι σκεφτόταν αυτός που το ονόμαζε. Μολοταύτα αγαπάμε Κορρέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η καρυδιά βάφει πάρα πολύ έντονα, πχ η χενα που είχα πάρει για να κάνω τα μαλλιά μου μαύρα είχε φύλλα καρυδιάς οπότε υποθέτω πως είναι για μαύρισμα, και η καρύδα είναι το κλασσικό καλοκαιρινό φρούτο (?)
      εγώ αγαπάω κορρε μόνο σε αντηλιακά και μανό, για τα άλλα δε πολυτρελαίνομαι

      Διαγραφή
  2. Κάτι μου λέει, ότι οι προτιμήσεις μας στα κραγιόν ταιριάζουν πολύ... Αρχές Ιουνίου πήρα και εγώ το Αll Fired Up, και έγινε από τα χρώματα που λατρεύω για φέτος το καλοκαίρι!Υπέροχο υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έχω ξεφτιλήσει και με μεγάλη μου χαρά (και λύπη) διαπίστωσα πως έχει εξαντληθεί σε αρκετά μακ. Ε και γίνει τρεντ και δε το ξαναβρώ :( :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή