Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Contouring με σκιά? Κι όμως!!

Εδώ και πολύ καιρό, έψαχνα το τέλειο προϊόν για να κάνω τα κοψίματα στο πρόσωπό μου,  και από τον κόπο με έβγαλε -άθελα της- η πολυαγαπημένη μου mac. Πώς όμως? Με το    back 2 mac.

Αφού λοιπόν με πολύ κόπο είχα μαζέψει τις 6 συσκευασίες μου, και νομίζοντας οτι δίνουν δώρο κραγιόν, κατευθύνθηκα στο κοντινότερο μαγαζί για να τις εξαργυρώσω. Έντρομη όμως, (και σχεδόν ημιλιπόθυμη ως σωστή drama queen) πληροφορήθηκα πως πλέον δίνουν σκιές. Τι να τις κάνω όμως τις σκιές όταν δεν τις χρησιμοποιώ? Και εκεί σκέφτηκα πως στη mac, τίποτα δεν χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ένα σκοπό.

Ζήτησα λοιπόν από την MuA, να μου προτείνει το σωστό χρώμα για τα κοψίματα, και έτσι, πήρα μαζί μου την matte σκιά της mac "wedge". Ιδανική για σταρένιες μεσαίες προς ανοιχτές επιδερμίδες. Δε θα μπορούσα να βρω καλύτερο χρώμα για αυτή τη δουλειά!!

Αυτή λοιπόν τη σκιά εφαρμόζω κάτω από τα (ανύπαρκτα) ζυγωματικά μου στο ύψος που γίνεται το piercing tragus στο αυτί μέχρι τη μέση του μάγουλου,στο πλάι δεξια και αριστερά της μύτης και στην κάτω γνάθο για να δημιουργήσω σκίαση,  και μετά τη σβήνω με ένα πολύ αραιό πινέλο πούδρας.

Η σκιά:


Απλωμένη έντονα και σβησμένη ελαφρά:


Την απλώνω με το πινέλο της Benefit που υπάρχει μέσα στις πούδρες και τα ρουζ, και τη σβήνω με το πινέλο από τα Sephora Precise Natural Powder No.121.

Εσείς με τί κάνετε τα κοψίματα?

7 σχόλια:

  1. Εγώ δεν κάνω κοψίματα. Βασικά βάζω το ρουζ πάνω στο κόψιμο, σβήνονας προς τα πάνω. Αλλά ομολογουμένως, τέλειο χρώμα για κοψίματα και τέλειο post.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ έχεις προσωπάρα, τι να το κάνεις το κόψιμο? (να τα λέμε κι αυτά). Μακάρι να το έβρισκα και σε κανονικό μέγεθος bronzer γιατι μου φαίνεται θα τελειώσει πρίν το φθινόπωρο :/
    Ευχαριστώ πολύ πανέμορφη <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε μας ρε! Πάντως σίγουρα θα βρεις παρόμοιες αποχρώσεις. Οι σκιές της MAC απ'όσο ξέρω διαρκούν (όπως όλα τα καλλυντικά της MAC :P ) Θα δείξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλα για δώρο δίνουν μια μικρή σκιούλα μια σταλιά που γενικά τρίβει, οποτε θα τελειώσει σύντομα νομίζω

      Διαγραφή
    2. Επίσης παρόμοια αν οχι ίδια ειναι η hoola απο benefit αλλα ειναι πανάκριβη

      Διαγραφή
  4. Δεν το είχα σκεφτεί να το δοκιμάσω με σκιά ! Ωραία ιδέα σίγουρα θα το δοκιμάσω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά, και αφού μπορείς να τη βάλεις στα μάτια σου, τότε μπορείς και στο πρόσωπό σου
      κοίταξέ το είναι πολύ πιο οικονομικό!!!

      Διαγραφή