Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

iHerb.com haul και review!

Έβλεπα και διάβαζα συνέχεια γι αυτό το μαγικό site που έχει τόσα πράγματα σε τόσο χαμηλές τιμές και μπήκα στον πειρασμό να παραγγείλω (άλλο που δεν ήθελα). Πράγματι, βρήκα μέσα πράγματα που εδώ στην Ελλάδα αποτελούν είδη πολυτελείας και κοστίζουν περιουσίες όπως το λάδι καρύδας, και τα πολύ πολύ πολύ μαλακά και καλά συνθετικά πινέλα. Φυσικά δε μπορούσα να παραλείψω και μια κρέμα την οποία όλοι εκθειάζουν και πίνουν νερό στο όνομα της δράσης της κατά των ραγάδων, απαίσιων και εκνευριστικών σημαδιών που τουλάχιστον αν είχα πάρει μαζεμένα 30 εκατοστά σε μπόι θα παρέβλεπα.

Ιδού λοιπόν η παραγγελία μου



                                                


(αγνοείστε τα διπλά προϊόντα, απλά δε μπορούσα να μην παρασύρω και άλλους σε αυτη την καταναλωτική κρεπάλη)


  • Πήρα λοιπόν την κρέμα Palmer's Cocoa Butter Formula, η οποία δεν ξέρω ακόμα αν δουλεύει στις ραγάδες γιατί είναι πολύ νωρίς, αλλα σίγουρα είναι μια καταπληκτική ενυδατική με υφή body butter.  Η μυρωδιά της , είναι σοκολατένια. Φέρνει σε Caotonic και Hemo, αλλοι μου είπαν και σε cookies, το κακό πάντως είναι πως είναι υπερσυμπυκνωμένη και καταντά λίγο ενοχλητική. Για τη δουλειά που κάνει όμως είναι παραπάνω από ανεκτή.

  • Το δεύτερο προϊόν που αγόρασα είναι το λάδι καρύδας. Φυσικά ήταν σε στερεή μορφή λόγω θερμοκρασίας και δεν μυρίζει τίποτα, καθόλου, μα τίποτα όμως.  Είναι ξηρό λάδι και όχι λιπαρό όπως το ελαιόλαδο. Το δοκίμασα δύο φορές βάζοντάς το στα μαλλιά μου από τη μέση και κάτω, και αφήνοντάς το για περίπου 2 ώρες. Θέλει αρκετά χέρια για να ξεπλυθεί, αλλά αφήνει τα μαλλιά δυνατά και λαμπερά. Ευτυχώς δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς έχω κουρευτεί πρόσφατα, οπότε δε μπορώ να ξέρω αν κάνει δουλειά στα πολύ ξηρά και ταλαιπωρημένα από θερμότητα μαλλιά. Επιφυλάσσομαι όμως..


  • Το τρίτο και καλύτερο πράγμα που αγόρασα είναι δύο πινέλα απο τη συλλογή real techniques της Samantha Chapman, της πούδρας και του ρουζ/κοντουρ. Είναι τα πιο τέλεια πινέλα που έχω αγοράσει ποτέ και ήταν σε απίστευτη για την ποιότητα και το είδος τους τιμη. Είναι πολύ πολύ μαλακά και κάνουν απίστευτη δουλειά. Καθαρίζονται εύκολα και είναι πολύ εύκολα στη χρήση καθώς το κόψιμό τους τα βοηθά να αγκαλιάσουν τις καμπύλες και τις γωνίες του προσώπου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. 

Όσων αφορά το iHerb.com, μερικές χρήσιμες πληροφορίες είναι οι εξής:
  1. Τα προϊόντα έρχονται μέσα σε 2 βδομάδες από τη στιγμή που θα τα παραγγείλετε.
  2. Μπορείτε να πληρώσετε μόνο με κάρτες: χρεωστικές, πιστωτικές, prepaid, giftcards, visual κλπ. (εγώ χρησιμοποίησα visual, ψάξτε τες ανάλογα με την τράπεζα που είστε)
  3. Αν ψωνίζετε για πρώτη φορά από το site, επωφεληθείτε από τους εκπτωτικούς κωδικούς που κυκλοφορούν και σας κόβουν 10 δολάρια στην πρώτη αγορά. Ένας από αυτούς είναι το WOW123 
  4. Τα μεταφορικά είναι 4 δολάρια.




4 σχόλια:

  1. Μ'έψησες για την Palmer's, κι ας έχω κακή εμπειρία από άλλη ενυδατική της εταιρείας όσον αφορά στο άρωμα. Είμαι σίγουρη για την αποτελεσματικότητά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω, αν την ανέχομαι εγώ, θα την ανεχτείς και εσύ!

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου!! Το λαδακι καρυδας ειναι πολυ καλο!!
    Πρωτη φορα ειμαι στο μπλογκ.σου κ εγινα μελος θα χαρω να σε δω κ στο.δικο μου fay-justbeauty.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή