Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Online Pharmacy Haul!

Έχω πολύ καιρό να γράψω είναι η αλήθεια, γιατί έχω εξεταστική, (και βαριέμαι που αναπνέω), αλλα ηθελα να σας δείξω αυτα που παρήγγειλα γιατί τα δοκίμασα όλα και είναι καταπληκτικά, ειδικά για καλοκαίρι!
Παρήγγειλα λοιπόν (ξανά) την ενυδατική μου από La Roche Posay, ένα body scrub του Κορρέ με άρωμα καρπούζι (!!) και ένα αντηλιακό προσώπου της Apivita, που είχε δώρο σε κανονικό μέγεθος την μάσκα ενυδάτωσης και δροσιάς με θαλάσσια λεβάντα (ξανα !!!).
Ιδού λοιπόν!


Θα ξεκινήσω με την κρέμα προσώπου και απλά θα πω πως δεν υπάρχει. Δεν προτίθεμαι να την αλλάξω, και αν έβγαινε η αντίστοιχη και με Spf δεν θα ξαναγόραζα αντηλιακό προσώπου ποτέ! Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες στο ποστ μου για την La Roche Posay.
  • Τώρα που είπα αντηλιακό, διάβαζα πάρα πολύ καιρό για τα αντηλιακά της Frezyderm και πόσο καλά είναι κλπ κλπ. Μπήκα στον πειρασμό και τα δοκίμασα, και μπορώ να πω πως έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Αλλα! Με μία βόλτα στη φαρμακοποιό μου, συνειδητοποίησα πως τα προϊόντα της frezyderm είναι αρκετά ακριβά και υστερούν σε καινοτομίες σε σχέση με άλλα ελληνικά, οπότε δοκίμασα το αντηλιακό της Apivita με χρώμα, κι αυτό ελληνικό, κι αυτό δίνει ματ όψη στα λιπαρά δέρματα, και μάλιστα σε μία καταπληκτική (σε online φαρμακεία) τιμή!!
  • Για να μη μιλήσω για την προσφορά που έχει, που δίνει δώρο μια μάσκα προσώπου σε κανονικό (!!!) μέγεθος!!!
  • Έτσι λοιπόν αφού δοκίμασα αρκετές φορές το δείγμα, αποφάσισα να το αγοράσω σε κανονικό μέγεθος, σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.

  • Η μάσκα λοιπόν που δίνει δώρο το αντηλιακό, είναι μια μάσκα κυρίως ενυδάτωσης και δροσιάς όπως λέει, που με εξέπληξε ευχάριστα. Σκέτη δεν είχα σκοπό να τη χρησιμοποιήσω καθώς δεν ένιωθα το δέρμα μου καθόλου αφυδατωμένο (μέγα λάθος) και είπα να τη βάλω μετά από τη μάσκα που κάνω με πράσινη άργυλο. 
  • Στα 5 από τα 10 λεπτά που χρειάζεται για να δράσει, είχε απορροφηθεί όλη σε σημείο που δεν ήξερα αν τελικά έπρεπε να την ξεπλύνω. Άφησε το δέρμα μου πολύ μαλακό και λαμπερό, και νομίζω θα είναι το αγαπημένο μου προϊόν για αυτό το καλοκαίρι!

  • Τέλος, χαζεύοντας στην ιστοσελίδα του φαρμακείου, έπεσε το μάτι μου στο body scrub καρπούζι του Κορρέ. Η αλήθεια είναι οτι δεν χρησιμοποιώ scrub (ξανά μέγα λάθος) και επειδή έχω μία ιδιαίτερη αγάπη για τα αρώματα, ειδικά αν ταιριάζουν με την εποχή, είπα να το πάρω, καθώς έχει πολύ καλή τιμή (6 ευρω online) και ικανοποιητική ποσότητα (150 ml) και αποτελείται από 90,5% φυσικά συστατικά.
  • Αρχικά η μυρωδιά του είναι υ-πε-ρο-χη. Κάθομαι και το μυρίζω με τις ώρες. Ύστερα, οι κόκκοι που έχει είναι αρκετά άγριοι, πράγμα που μ αρέσει πάρα πολύ, γιατί απολεπίζει το δέρμα τόσο καλά που δε χρειάζεται να ανησυχώ πια για τις τριχούλες που κλείνονται μέσα στο δέρμα (ξέρετε, αυτη την αηδία που συμβαίνει κυρίως το καλοκαίρι που ιδρώνουμε). 


Δεν έχω παρατηρήσει ακόμα αν μου ξηραίνει το δέρμα, αν και το καλοκαίρι το δέρμα είναι λιγότερο ευαίσθητο καθώς ενυδατώνεται συνεχώς από τα λάδια και τα αντηλιακά που βάζουμε

Εσείς αγοράσατε τίποτα καλό πρόσφατα?

4 σχόλια:

  1. με γεια σου! πολύ ωραία και εγώ θέλω να πάρω scrub απο κορρέ περιμένω την άποψη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μείνε συντονισμένη για το πόστ που θα ανεβάσω σε λίγο, θα μιλήσω αναλυτικά για το scrub καθώς αποτελεί ένα από τα αγαπημένα αυτου του μήνα!!

      Διαγραφή
  2. Αν δοκιμάσεις Frezyderm θα πάθεις πλάκα. Είναι τέλεια απλά! Σαν primer ένα πράγμα. Ειδικά για μες στην πόλη είναι τα ιδανικά αντηλιακά, για την παραλία να σου πω το αντηλιακό-γιαούρτωμα το θέλω κι ας μην απλώνεται καλά :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για κάποιο λόγο δε τη συμπάθησα παρόλο που είχε καταπληκτικά αποτελέσματα για το βάψιμο, για μεσα στην πόλη πάντως θα προτιμούσα μια bb ανάμεσα σε αυτή και στην απιβίτα γιατι κανένα αντηλιακό δε μου κάνει για πόλη δυστυχώς
      ευτυχώς πάντως με το μεσαίο δέρμα γλιτώνεις το γιαούρτωμα, γιατί δε θα το άντεχα μέσα στη ζέστη :Ρ

      Διαγραφή