Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Το πορτοκαλί κραγιόν - The Mac Edition!!


Συνεχίζοντας την καταπληκτική σουπερ ντουπερ υπέροχη κατηγορία μου που αφορά τα mac προϊόντα, θα σας γράψω για την αγαπημένη τάση των τελευταίων 2 χρόνων, τα πορτοκαλί κραγιόν.
Σε κάθε τόνο, απόχρωση και υφή, είναι ένα καλοκαιρινό must, και φοριέται από την Dita von Teese μέχρι την κυρία Νίτσα με τα παγωτά στη γωνία.
Βέβαια, αν υπάρχει ένα χρώμα που να απεχθάνομαι, είναι αυτό, αλλα βρήκα τον τρόπο μου να το προσαρμόσω στα δικά μου γούστα και στα χρώματα που μου ταιριάζουν.

Μελαχρινές του κόσμου ενωθείτε, ήρθε το So Chaud από τη Mac!!
Το ζαχάρωνα από πέρσι αλλά με έπιασε η τσιγκουνιά μου, μόλις το είδα φέτος όμως, το πήρα χωρίς σκέψη.
Είναι το χρώμα που νομίζεις πως είναι κόκκινο, μέχρι να το βάλεις δίπλα σε κάποιο πραγματικά κόκκινο, γι αυτό και το λατρεύω. Είναι ματ, αν και κομματάκι πιο ενυδατικό από τα συνηθισμένα ματ. Διαρκεί αρκετές ώρες ακόμα κι αν φάτε ή πιείτε.
Φοριέται ιδανικά από το χάραμα μέχρι το επόμενο χάραμα, και επειδή είναι ανοιχτό σα χρώμα, μπορείτε να το συνδιάσετε είτε με έντονο eye-liner και να βγείτε για ποτό, είτε με σκέτη μάσκαρα για μία βόλτα στα μαγαζιά (και να μη ψωνίσετε τίποτα γιατί κανείς δεν έχει λεφτα, και να κλαίτε μόνοι σας μετά όπως εγώ).

Για του λόγου το αληθές:

Το κραγιόν:

Σε σχέση με το Ruby Woo: 
(αριστερά Ruby Woo-δεξιά So Chaud) 

Για πρωί:

Και για βράδυ:


Η τιμή του είναι στα 18 ευρώ χωρίς έκπτωση και στα 13 με το 25% που βάζει συχνά η Mac. Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να βιαστείτε και να το πάρετε χωρίς έπτωση γιατί πρώτον, δεν έχει νόημα να δώσετε 5 ευρώ παραπάνω ενώ ξέρετε οτι τα δίνετε έτσι, και δεύτερον, ποτέ μα ποτέ δε χρειαζόμαστε ένα κραγιόν τόσο, ώστε να το πληρώσουμε ακριβότερο.Μην σας πιάνει καταναλωτική μανία (Αναστασία). Πραγματικά δε το χρειάζεστε (Αναστασία γκούχου-γκούχου).

Θα το αγοράζατε? Ε? Ε? Σας έπεισα?


Υ.Γ. (συγγνώμη για την καθυστέρηση στις απαντήσεις, αλλά το κινητό μου είναι μια τεράστια ντίβα σαν την ιδιοκτήτριά του -μη και- και αρνείται κατηγορηματικά να συνεργαστεί, ευχαριστώ.)





10 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ ωραίο, σύντομα θα περάσω μια βόλτα από τη MAC... Αν ενδιαφέρεσαι, και το Lady Danger είναι εντυπωσιακό (κόκκινο που πορτοκαλίζει) και ταιριάζει πολύ στις μελαχρινές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φαίνεται πολύ πορτοκαλί για κάποιο λόγο, ενώ το so chaud είναι πιο μουντό και μου ταιριάζει καλύτερα σαν απόχρωση. Επίσης δε ξέρω γιατί αλλα το έχω συνδιάσει με πολύ ανοιχτές επιδερμίδες :/ Όπως τέλειο είναι και το Vegas Volt που είναι πορτοκαλί και κοραλί, αλλά και πάλι νιώθω λίγο περίεργα με αυτό :/

      Διαγραφή
  2. Σου πάει τέλεια! Νομίζω μόνο σε μελαχρινές και σταρένιες επιδερμίδες πάει τόσο ωραία το συγκεκριμένο! Κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι το πιστεύω και γω, γιατί όταν το είχα πρωτοδοκιμάσει πέρσι, η mua μου είχε βάλει μπόλικο μπρόνζερ για να φαίνομαι μαυρισμένη. Τενκιουυυ *.*

      Διαγραφή
  3. Αν και είμαι τεράστια φαν του κόκκινου και του μωβ,το So Chaud είναι πράγματι πολύ ωραίο,ιδίως στις μελαχρινές. Πριν κάνα δυο χρονάκια,είχα δοκιμάσει το Orange Brown του Κορρέ .Μόλις μαύρισα το καλοκαίρι έδειχνε τέλειο,είναι ενυδατικό και αφήνει μία ελαφριά μυρωδιά. Το αρνητικό είναι ότι δε διαρκεί πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μπορώ να βάλω κραγιόν του κορρε γιατί μου κάνει αλλεργία με πολύ πολύ άσχημα αποτελέσματα :/ Παρόλα αυτα πολύ καλό χρώμα είναι το coral που έχει ένα κοραλί ημιδιάφανο χρώμα, αν ήταν mac θα είχε lustre τελείωμα, και είναι πολύ καθημερινό για καλοκαίρι, σαν ελαφρύ λιπγκλος (που δε βάζω ποτέ αλλα άλλο αυτό)

      Διαγραφή
  4. Υπέροχο χρώμα !! Ταιριάζει πολύ με το δέρμα σου ! Η αλήθεια είναι τώρα που το είδα φορεμένο θα το αγόραζα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω παρα πολυ!!! Ειναι καταπληκτικό χρώμα, δε ξέρω πως τα καταφέρνει η Mac καθε φορά!

      Διαγραφή
  5. Πόσο τέλειο!! Ψοφάω για πορτοκαλοκόκκινα κραγιόν, τσέκαρε το pure red από τα ματ της ΝΥΧ, το αγαπημένο μου so far σε τέτοια φάση! Εντάξει, ήθελα να πάρω κραγιόν MAC, έβαλε και 25 %.. Ίσως τιμήσω αυτό, αν και είναι πολλά που θέλω ;p
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΟ ντιβα το κινητο μου που ΤΩΡΑ ειδα το σχολιο σου και μαλιστα απο σποντα :|||
      Πολύ κόκκινο δεν είναι το Nyx?

      Διαγραφή