Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η Μάχη της Βλεφαρίδας

Σίγουρα, ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του μακιγιάζ μετά το μέικ απ, η μάσκαρα δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Ακριβή ή φθηνή ειλικρινά δεν έχει καμία σημασία, αρκεί να είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη/υποαλλεργική.

Σε αυτό το ποστ θα σας αναφέρω τις 4 αγαπημένες μου μάσκαρες καθώς και αυτή που χρησιμοποιώ τώρα, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από πολύ χαμηλές και φτάνουν τις αρκετά υψηλές, ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτετε.

Η πρώτη και πιο φθηνή απ'όλες είναι η μάσκαρα της essence I <3 Extreme
                                                
Έχει ένα πολύ μεγάλο βουρτσάκι, που δίνει όγκο και μήκος μετά το 2ο πέρασμα, και είναι πολύ πολύ μαύρη, είναι η πρώτη επιλογή μου όταν έχω ξεμείνει και δεν έχω πολλά χρήματα να διαθέσω. Κοστίζει γύρω στα 3 ευρώ, και η ποιότητά της είναι πολύ καλή, ειδικά για το κόστος της. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσες δεν θέλουν να διαθέσουν πολλά χρήματα.


Η δεύτερη και νορμάλ σε τιμή, είναι η μάσκαρα της prestige My Blackest Lashes 
Έχει και αυτή αρκετά χοντρό βουρτσάκι και δίνει αρκετό όγκο, και λιγότερο μήκος. Αν ψάχνετε κάποια μάσκαρα για έντονο μήκος αυτή δεν είναι ιδανική. Κοστίζει γύρω στα 10-15 ευρώ (έχω την εντύπωση οτι την είχα αγοράσει γύρω στα 11). Σχετικά η τιμή της είναι παρόμοια με maybelline. Το σίγουρο είναι οτι κάνει τις βλεφαρίδες κατάμαυρες, και κρατάει αρκετές ώρες, αν και αμα δακρύστετε αρκετά (πχ αν χασμουρηθείτε) υπάρχει περίπτωση να τρέξει.


Τρίτη και σχετικά ακριβή χωρίς έκπτωση είναι η μάσκαρα της Benefit They're Real. 
Δε χρειάζεται να αναλύσω το βουρτσάκι της, θα πω απλά πως είναι ένα μικρό θαύμα σε ασημί μπουκάλι. Κάνει τις βλεφαρίδες τεράστιες και πυκνές και στα 3 περάσματα φαίνονται εντελώς ψεύτικες. Απ όσο έχω καταλάβει από τον καιρό που τη χρησιμοποιώ, αυτό που κάνει είναι να απλώνει μια παχιά στρώση μάσκαρας πάνω στη βλεφαρίδα που στεγνώνει αμέσως, οπότε η επόμενη πατά επάνω στην προηγούμενη και δημιουργεί μία τεράστια βλεφαρίδα. Κανονικά όλες το ίδιο κάνουν αλλα αυτή έχει τεράστια διαφορά στη σύσταση.  Το κακό με αυτή είναι οτι στεγνώνει σχετικά γρήγορα μόλις στους 3 μήνες, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα ακριβή για τη διάρκειά της. Κοστίζει 25 ευρώ και είναι προσωπικά η 1η αγαπημένη μου.

Δεύτερη αγαπημένη μου και τελευταία είναι η μασκαρα της Chanel Inimitable 
Καταπληκτική μάσκαρα ειδικά αν πάρετε την αδιάβροχη εκδοχή, δεν θα τρέξει, δε θα χαλάσει, ξεμπερδεύει τις βλεφαρίδες μια-μια και τις κάνει μακριές και κατάμαυρες. Ιδανική επιλογή για μήκος, αλλα πολύ πολύ ακριβή. Με τη μόνιμη έκπτωση της Chanel στα Hondos Center έχει 32 ευρώ, και μπορείτε να βρείτε αντίστοιχες με χαμηλότερη τιμή. Δεν τσούζει αν μπει στα μάτια (αυτό είναι το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό της).


Εσείς ποια προτιμάτε? 




6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες όλες που παρουσιάζεις !! Η δικιά μου αγαπημένη είναι η Blackout Christian Dior

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να φανταστώ τιμή κοντά στη σανελ; Εχω βαρεθεί να πληρώνω και δε ξέρω τι να κανω 😕

      Διαγραφή
  2. Τώρα με έβαλες σε ακόμα μεγαλύτερο πειρασμό να δοκιμάσω τη They're real. :(
    Αυτή της Chanel είναι όντως καταπληκτική. Όπως και η Hypnose της Lancôme.
    Από τις πιο οικονομικές χρησιμοποιώ τη Falsies της Maybelline και τη Supershock Max της Avon. Κάνουν τις βλεφαρίδες να φαίνονται σαν ψεύτικες.
    Μια φορά πήρα μία της Oriflame και ήταν τόσο χάλια,που φοβήθηκα μη ζητήσει η μαϊμού πίσω τον κώλο της...
    Αυτάαα. Φιλάκια! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Maybelline έχω χρόνια να πάρω, δε ξέρω γιατί, ίσως γιατί κάθε φορά επιλέγω λίγο πιο ακριβές γιατι οι περισσότερες φθηνές μου τσούζουν τα μάτια.
      Επίσης Avon δεν έχω παραγγείλει ποτέ γιατί ήμουν στην Oriflame όπου παραδόξως είχα πετύχει μία πολύ καλή που μάλλον ήταν limited και δεν την ξαναβρήκα -__-'
      Επίσης lancome δεν εχω αγορασει ποτε, δε ξερω γιατι, δε με ελκυει γενικα σα μαρκα :/

      Διαγραφή
  3. Τη They're Real τη λατρεύω, είναι η καλύτερη ever, και τα γνωστά. Τώρα θέλω να δοκιμάσω και τη Chanel. Φαίνεται υπέροχη! Επίσης λατρεύω τη νέα εμφάνιση του blog. Keep it up, keep it up! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν κρατούσε ένα μήνα παραπάνω απ ότι τώρα, δε θα ξαναδοκίμαζα καμία και για κανένα λόγο, αλλα δυστυχώς ψιλολυπάμαι τα λεφτά μου ακόμα κι όταν την παίρνω με 35%
      Ευχαριστώ πολύυυ <3 <3 :*

      Διαγραφή