Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Αγαπημένα προϊόντα Apivita! pt.1

Όντας μια apivitaholic δε θα μπορούσα να μην έχω για πρώτο μου άρθρο ένα review από τα αγαπημένα μου προϊόντα αυτής της εταιρίας. Από αυτήν έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα, την πλειοψηφία των οποίων χρησιμοποιώ πλέον σε καθημερινή βάση!

Θα ξεκινήσω με την πιο σημαντική της ημέρας μου,την 

Κρέμα-Gel 24 Ωρης Ενυδάτωσης Για Λιπαρές/

Μικτές Επιδερμίδες






Είναι πολύ ενυδατική, αλλα ακριβώς επειδή είναι και gel δεν είναι καθόλου λιπαρή στο δέρμα μου το οποίο είναι ιδιαίτερα λιπαρό από μόνο του. Την χρησιμοποιώ κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό, πριν κοιμηθώ, ή και μετά από κάποια μάσκα/απολέπιση. Έχει βελτιώσει αρκετά την εμφάνιση του δέρματός μου και ρυθμίζει αρκετά τη λιπαρότητα.  
Αγαπημένες, είναι επίσης και οι διάφορες μάσκες ομορφιάς, με ιδιαίτερη προτίμηση στις μάσκες με πράσινη άργυλο,με ελιά, με αλόη, και με αγγούρι

  



  • Η μάσκα με πράσινη άργυλο είναι η αγαπημένη μου, και αυτή που έχω αγοράσει σε μπουκαλάκι γιατί τη χρησιμοποιώ πιο συχνά. Κάνει βαθύ καθαρισμό που τον νιώθεις απ τη στιγμή που θα την απλώσεις καθώς δροσίζεται το πρόσωπο σου, και καθαρίζει και τους πόρους του δέρματος. Την χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα γιατί είναι αρκετά δυνατή και το δέρμα μου ευαίσθητο. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα στις κοπέλες με λιπαρές επιδερμίδες. 

  • Μετά από μια μάσκα με πράσινη άργυλο, χρησιμοποιώ την μάσκα εντατικής ενυδάτωσης με αγγούρι, γιατί όπως είπα και πριν είναι αρκετά δυνατή. Το καλό είναι πως αυτή η μάσκα δεν παγώνει, αλλά απορροφάται απο το δέρμα οπότε και έχει άμεσα αποτελέσματα. Αφήνει το δέρμα φανερά ενυδατωμένο και δεν είναι καθόλου μα καθόλου λιπαρή. Είναι όμως αρκετά δυνατή οπότε δε τη συστήνω για συχνή χρήση εαν δεν έχετε αφυδατωμένο δέρμα.

  • Στις περιόδους που η ενυδατική κρέμα δεν μου φτάνει,χρησιμοποιώ τη μάσκα ενυδάτωσης με αλόη. Απορροφάται και αυτή όπως η μάσκα με αγγούρι, αλλα είναι πιο ήπια, καθώς σκοπός της είναι να ενυδατώσει εξτρα το δέρμα, και όχι να αποκαταστήσει μεγάλες "ζημιές". Είναι το must μου για μέσα καλοκαιριού που το πρόσωπο ταλαιπωρείται από τον ήλιο, αλλα και για μέσα χειμώνα που το πρόσωπο αντιμετωπίζει το κρύο.

  • Τελευταία αγαπημένη μου κρέμα, είναι η απολεπιστική κρέμα με ελιά. Μου φαίνεται κάπως άγρια γι αυτό τη χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα και όχι κάθε μέρα. Κάνει πολύ καλή δουλειά στο να αφήνει την επιδερμίδα λεία, και καθαρή από νεκρά κύτταρα, αλλά τα έλαια που περιέχει αφήνουν το δέρμα μαλακό και δεν το ξηραίνουν. 

Έχω δοκιμάσει ακόμα και τις μάσκες: με ροζ άργυλο, η οποία ήταν αρκετά ήπια για τα γούστα μου, και με ρόδι που αν και ήταν πολύ καλή, δεν είναι κάτι που χρειάζεται το δέρμα μου αυτή την περίοδο. Και τις δύο τις συστήνω για καλοκαίρι και για συχνή χρήση!

2 σχόλια:

  1. Η Aquavita μ'αρέσει κι εμένα πολύ. Από μάσκες έχω δοκιμάσει μόνο μία αλλά να σου πω δε με τρέλανε. Η κρέμα με πρόπολη μ'αρέσει πολύ και τα lip balms της.

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΡΕ ΓΛΥΚΟΥΛΙ!!! Τέλειο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή